Prohlížíte si: LabuznikCeliak.cz / LABUMIX® - směsi, mouky / LABUMIX® - PIZZA - bez lepku

LABUMIX® - PIZZA - bez lepku

LABUMIX® - PIZZA - bez lepku
LABUMIX® - PIZZA - bez lepku

  • 60 Kč s DPH
  • Dostupnost: Skladem

Směs pro přípravu těsta na pizzu - bez lepku       

Složení: deproteinovaný pšeničný škrob vhodný pro bezlepkovou dietu, rýžová mouka, kukuřičný škrob, jáhlová mouka, sójová mouka, bramborový škrob, jedlá sůl, stabilizázory (xanthan, tara guma, hydroxypropylmethylcelulosa), aroma, cukr.

Hmotnost: 500 g

Výživové údaje na 100g výrobku: 

Energie: 1387 kJ - 331 kcal, Tuky: 1,1g - z toho nasycené mastné kyseliny: 0,1g, Sacharidy: 72g - z toho cukry: 1,8g, Bílkoviny: 4,2g, Sůl: 2,3g.

Návod na přípravu (z tohoto množství připravíme 4 velké nebo 8 menších pizz):

Ke 250 g směsi přidáme 10g čerstvého droždí, 215 g vody a lžíci oleje. Vypracujeme těsto (hnětačem po dobu 4 minut na 1. stupeň). Těsto rozdělíme na dva velké nebo čtyři menší díly, válečkem vyválíme velmi tenké těsto, které necháme kynout po dobu 35-40 minut na teplém místě. Okraje vykynutého těsta potřeme olejem, pizzu pokryjeme rajčatovou omáčkou a obložíme podle chuti pokrájenými rajčaty, plátky šunky, kousky masa nebo ryby, olivami apod. a posypeme strouhaným sýrem. Poté pečeme při teplotě 200°C po dobu přibližně 15 až 20 minut.

 

Nahoru

Copyright © 2018 Labužník Celiak, všechna práva vyhrazena | Výroba webu © 2013 Top Digital Group s.r.o.

Veškeré zde uvedené materiály (fotografie, texty) nelze šířit a používat bez svolení autora.
Bezlepková pekárna a cukrárna. Pečeme čerstvé pečivo, chléb, rohlíky, dalamánky - vše bez lepku a z kvalitních surovin.